Web faqe të gatshme për 10 minuta
Krijoni webfaqe profesionale për biznesin tuaj në vetëm 10 minuta
Çfarë lloji i web faqes ju nevojitet?
Zgjedh më poshtë kategorinë që përshtatet me biznesin tuaj
Faqe të gatshme
për 10 minuta
Domain, host, email, siguria, backup të gjitha janë të përfshira dhe të gatshme menjëherë.
Paneli Administrativ
i lehtë në përdorim
Paneli Administrativ, në të cilin janë përdorur teknologjitë e fundit, nuk kërkon njohuri të fella për përdorim dhe ofron përdorim praktik.
Dizajne Responzive
(kompatibile) për telefon
Të gjitha dizajnet tona janë kompatibile me të gjitha paisjet elektronike. Me dizajnet tona, web faqja juaj duket bukur nga të gjitha paisjet.
Motorët e kërkimit
Optimizim në SEO
Rregullimet në faqe të bëra nga ne mundësojne që lehtë të kapen informatat qe nevojiten nga motorët e kërkimit për të listuar faqen tënde më lartë.
Mbështetje Teknike
Falas
Ju mund te na kontaktoni ne numra të telefonit ose me email për çfardo problemi që ka të bëjë me web faqen tuaj.
Qëndrueshmëri
24/7 aktive
Serverat tanë kanë qëndrueshmërinë më të lartë në treg, me 0% rënje.